​Konferencecenter med et væld af muligheder

Hotel Pinenhus er et 4-stjernet kursus- og konferencecenter med mange fortrinlige muligheder for at afholde de bedste kurser og konferencer. Vi holder til i smukke omgivelser ned til Limfjorden i Glyngøre, ikke langt fra hverken Skive, Fur eller Nykøbing Mors.

Mødelokaler og faciliteter

Hos os er der både mulighed for at afholde kurser eller møder med eller uden overnatning, men vi sørger altid for, at I får noget lækkert at spise. Vores konferencelokaler er alle udstyret med det mest moderne udstyr til brug for et professionelt kursus eller en konference. Der er desuden mulighed for gratis internet overalt på vores konferencehotel og kursuscenter.

Vores konferencecenter har undervisningslokaler og mødelokaler med plads til alt lige fra 5 til 300 personer, og vi står gerne til rådighed, hvis I har behov for at få arrangeret nogle forskellige aktiviteter mellem undervisningen.​ Vi tilbyder derudover leje af selskabslokaler til fest – for eksempel bryllupper og konfirmationer.

Priser og forplejning

Der er mange muligheder for afholdelse af møder og kurser hos os. Vælg f.eks. mellem et dagsmøde med bl.a. morgenbuffet, frokost og kaffe til kun kr. 495,- pr. person eller et konferencedøgn med bl.a. morgenbuffet, frokost, kaffe, aftensmad og overnatning for kun kr. 1.425,- pr. person i dobbeltværelse eller kr. 1.325,- pr. person i enkeltværelse.

Kontakt os og hør mere om vores konferencecenter

Ønsker I at høre mere om de forskellige muligheder, der er i vores konferencecenter, eller kunne I tænke jer at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop det ophold og den forplejning, som I har behov for, kan vi kontaktes på telefon 97 73 18 99 eller e-mail pin@pinenhus.dk.

Åbningstider receptionen

Mandag - fredag​:

7.00 - 21:00

Lørdag:

8.00 - 21:00

Søn- og helligdage:

8.00 - 19:00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Fredagsben i juni, juli og august
Husk at bestille bord dagen før
Læs hele nyheden
Ophold med udflugt
NYT - NYT - NYT
Læs hele nyheden
Fiskebuffet
Husk at bestille bord dagen før
Læs hele nyheden

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev

CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger