​Konferencecenter med et væld af muligheder

Hotel Pinenhus er et 4-stjernet kursus- og konferencecenter med mange fortrinlige muligheder for at afholde de bedste kurser og konferencer. Vi holder til i smukke omgivelser ned til Limfjorden i Glyngøre, ikke langt fra hverken Skive, Fur eller Nykøbing Mors.

Mødelokaler og faciliteter

Hos os er der både mulighed for at afholde kurser eller møder med eller uden overnatning, men vi sørger altid for, at I får noget lækkert at spise. Vores konferencelokaler er alle udstyret med det mest moderne udstyr til brug for et professionelt kursus eller en konference. Der er desuden mulighed for gratis internet overalt på vores konferencehotel og kursuscenter.

Vores konferencecenter har undervisningslokaler og mødelokaler med plads til alt lige fra 5 til 300 personer, og vi står gerne til rådighed, hvis I har behov for at få arrangeret nogle forskellige aktiviteter mellem undervisningen.​

Priser og forplejning

Der er mange muligheder for afholdelse af møder og kurser hos os. Vælg f.eks. mellem et dagsmøde med bl.a. morgenbuffet, frokost og kaffe til kun kr. 370,- pr. person eller et konferencedøgn med bl.a. morgenbuffet, frokost, kaffe, aftensmad og overnatning for kun kr. 1.135,- pr. person i dobbeltværelse eller kr. 1.235,- pr. person i enkeltværelse.

I kan også vælge mellem et af vores to forskellige fyraftensmøder til en billig pris på hhv. kr. 148,- pr. person og kr. 228,- pr. person. Læs mere om vores priser og forplejning her.

Kontakt os og hør mere om vores konferencecenter

Ønsker I at høre mere om de forskellige muligheder, der er i vores konferencecenter, eller kunne I tænke jer at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop det ophold og den forplejning, som I har behov for, kan vi kontaktes på telefon 97 73 18 99 eller e-mail pin@pinenhus.dk.

Åbningstider receptionen

Mandag - fredag​:

7.00 - 21:00

Lørdag:

8.00 - 21:00

Søn- og helligdage:

8.00 - 19.00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Tour de Pinen og Plagen
Er alle dine cykelløb også blevet annulleret i år? Nu har du chancen for at melde dig til en hyggelig tur eller en hurtig tur med ColoQuick..... Overvejer du at køre på det hold hvor der bliver kørt 30+ har vi fået et par drenge fra ColoQuick cykelholdet med som guider. Selvom man ikke er den hurtigste cykel på havnen, får man stadig mulighed for at møde ColoQuick drengene til hygge og lidt mad efter turen. Alle er velkomne uanset niveau, da vi følges hele turen. Meld til nu, der er max 100 pladser.
Læs hele nyheden
Fisk- og skaldyrsaften
Er du til fisk og skaldyr? Så er det her en menu lige for dig....
Læs hele nyheden

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev
CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

Fax: +45 97 73 20 50

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger