Overnatning i smukke omgivelser

Har du brug for et sted at overnatte til en billig pris ved Fur, Skive, Nykøbing Mors eller omegn? Så kan du med fordel tage forbi vores hotel i Glyngøre. Vi tilbyder overnatning på et af vores i alt 67 værelser, og heraf har vi syv superiorværelser med terrasse, en juniorsuite og to suiter. Derudover har Hotel Pinenhus også fire feriehuse på skrænten bag ved hotellet. Vi er placeret midt i smuk natur og kun et stenkast fra Limfjorden, og vi har derfor en fantastisk udsigt til Sallingsundbroen.

Vi lægger stor vægt på at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, så du får det bedst mulige ophold hos os. Derfor står vores personale også klar til at hjælpe dig og sørge for, at du har det, du har behov for. Vi har desuden både en hyggelig bar, en niveauopdelt panoramarestaurant og et wellnessrum med spa. 

Du kan se filmen om Hotel Pinenhus her.

Det er muligt at tjekke ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen og vi beder Dem venligst forlade værelset senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

Forskellige former for overnatning

Der er mange muligheder, hvis du ønsker at overnatte på vores hotel. Du kan f.eks. vælge mellem et: 

  • All inclusive ophold
  • ​Limfjordophold
  • Gruppeophold​
  • ​Weekendophold
  • ​Montørophold
  • ​Almindelig overnatning​

Praktiske informationer

Det er muligt at tjekke ind fra kl. 14 på ankomstdagen, og på afrejsedagen skal værelset forlades senest kl. 10. Ankommer du efter kl. 19, bedes du kontakte os på forhånd for at få udleveret en dørkode til dit hotelværelse.

Receptionens åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 7.00 – 21.00
Lørdag: kl. 8.00 – 21.00
Søn- og helligdage: kl. 8.00 – 19.00

Kontakt os og hør mere eller book dit ophold

Ønsker du at høre mere om vores faciliteter, priser eller andet, eller kunne du tænke dig at booke en overnatning hos os, er du velkommen til at ringe til os på telefon 97 73 18 99 eller skrive til vores e-mail pin@pinenhus.dk

Åbningstider receptionen

Mandag - fredag​:

7.00 - 21:00

Lørdag:

8.00 - 21:00

Søn- og helligdage:

8.00 - 19.00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Tour de Pinen og Plagen
Er alle dine cykelløb også blevet annulleret i år? Nu har du chancen for at melde dig til en hyggelig tur eller en hurtig tur med ColoQuick..... Overvejer du at køre på det hold hvor der bliver kørt 30+ har vi fået et par drenge fra ColoQuick cykelholdet med som guider. Selvom man ikke er den hurtigste cykel på havnen, får man stadig mulighed for at møde ColoQuick drengene til hygge og lidt mad efter turen. Alle er velkomne uanset niveau, da vi følges hele turen. Meld til nu, der er max 100 pladser.
Læs hele nyheden
Fisk- og skaldyrsaften
Er du til fisk og skaldyr? Så er det her en menu lige for dig....
Læs hele nyheden

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev
CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

Fax: +45 97 73 20 50

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger