Persondatapolitik

1.​Dataansvarlig og kontaktoplysning

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Hotel Pinenhus
Pinen 3
7870 Roslev
Danmark
CVR: 33375972
Tlf. 97 73 18 99
Mail: pin@pinenhus.dk

2.​Indsamling af dine personlige oplysninger

Hotel Pinenhus behandling af dine personligoplysninger lever op til de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondatalovgivningen samt de dertilhørende bekendtgørelser.
De personoplysninger som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mail adresse, din privatadresse, firmaadresse, dit telefonnummer.

Indsamling af dine personoplysninger sker i et eller flere nedenstående tilfælde:

·​Når du deltager i en at Hotel Pinenhus´ konkurrencer

·​Når du laver en reservation til ophold, kursus eller fest

·​Når du ønsker at modtage vores nyhedsbrev

3.​Videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til gældende lovgivning være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlig myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

4.​Ret til indsigt i dine personoplysninger, muligheder for sletning.

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt de oplysninger, som vi gemme om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger.
I forhold til det samtykke du har givet Hotel Pinenhus i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet, kan du altid tilbagekalde dette pr. mail, på hjemmesiden eller via afmeldingslinket i nyhedsbrevene.

Hvis du ønsker at slette personlige oplysninger eller hvis du har spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til os på pin@pinenhus.dk eller telefon 97 73 18 99.

5.​Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller andet. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Åbningstider receptionen

Mandag - torsdag​:

7.00 - 18.00

Lørdag:

8.00 - 19.00

Søn- og helligdage:

8.00 - 16.00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Frokostbuffet 1. og 2. juledag
Jule frokostbuffet 1. og 2. juledag
Læs hele nyheden
Foredrag med Eskild Ebbesen
Eskild Ebbesen fortæller om vejen til at blive en vinder. Hvad er en vinder og hvordan får man mere vindermentalitet ind i sin hverdag? Hvordan øger man chancen for at nå de mål, man sætter sig for? Dette er bare nogle af de spørgsmål Eskild svarer på i foredraget.
Læs hele nyheden
December tilbud
Super billig december tilbud til KUN kr. 98,- pr person.
Læs hele nyheden

Følg os på Facebook:

Hotel Pinenhus ApS
Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev
CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

Fax: +45 97 73 20 50

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger