Julebuffet 1. og 2. juledag​

Åbningstider receptionen

Mandag - fredag​:

7.00 - 21:00

Lørdag:

8.00 - 21:00

Søn- og helligdage:

8.00 - 19:00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Nytår ud af huset
Skal vi sørge for nytårsmaden for dig? Se vores lækre menuer og vælg den, du bedst kan lide. Husk at bestille inden søndag d. 29/12 kl. 12:00. Der betales ved afhentning, som er mellem kl. 12:00-14:00 d. 31/12 2024.
Læs hele nyheden
Juletilbud: Juleophold i december
Lad op til julens strabadser med en overnatning i december til kl. 1250,- for 2 personer med morgenbuffet og få en GRATIS 2 retters menu (forret og hovedret) efter kokkens valg i restauranten.
Læs hele nyheden
Juleand ud af huset
Når vi sætter os ved et veldækket bord juleaften, vil den traditionelle hovedret bestå af and. I hvert fald hos de fleste. I dag er and nemlig den mest populære spise juleaften, imens flæskestegen indtager en flot andenplads. Men sådan har det ikke altid været. I de rigtig gamle dage hvor julen altid er hvid og snéen ligger i driver, går anden under betegnelsen – fattigmandsgås. Gåsen er den ypperligste spise blandt det bedre borgerskab, hvor tjenestefolkene også skal smage, at det er jul. Her er der mange munde at mætte. I dag som dengang er gåsen imidlertid en alt for stor mundfuld i de mange små familier rundt om i landet. Den er tilmed også dyr. I tiden omkring 2. Verdenskrig får andestegen derfor en velfortjent hovedrolle på det danske julebord. Gør det nemt for dig selv - Skynd dig at bestille på 97 73 18 99
Læs hele nyheden

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev

CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger