Menu 1
Forret:
Cremet hummer bisque med pandestegt sort hummer,
urtenødde tapanade, urter og majsbrød
Hovedret:
250 g. tournedos af oksemørbrad med frisk urtesmør,
urtebagte petit kartofler, trøffelglace med frisk trøffel,
grillet hokkaido græskar og persillerødder med brunet smør,
hasselnødder, marineret tomat i blanding med krydderurter
og sprøde solsikkekerner
Dessert:
Duet af hvid og mørk chokolademousse med kirsebær kompot og appelsin
sorbet fra Hancock og sprød tuile
Pris kr. 498,- pr person
***
Menu 2
Forret:
Cremet lakseroulade med dild og sprød salat, syltede rødløg, frisk citron
og luftig majsbrød
Hovedret:
Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, vildtflødesauce,
årstidens dampet garniture, waldorfsalat, tyttebær og surt
Dessert:
Kæmpe islagkage med 4 smage
med frisk frugtsalat og sprød tuile
Pris kr. 398,- pr person
Nytårs menuerne ud af huset afhentes mellem kl. 12:00-14:00.
Skal bestilles inden mandag d. 29/12 kl. 12:00 og betales ved afhentning
For mere info - Klik her