Menukort - Aften​

Kl. 17:30-21:00

​Forretter
​- Stegte fiskekæber serveret med brunet smør, confiteret and, tørret æggeblomme og sprød crudite og urter...................................................................................................................................Kr. 128,-
​- Rilette de canard, svampetrøffel mayo, honningristede valnødder, cornichoner, syltede bøgehatte, friske æbler og urtesalat........................................................................................................Kr. 148,-
​- Dagens cremet suppe serveret med sprøde chips og urter.....................................................................................................................................................................................................................Kr. 118,-

​Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør

​Hovedretter
​- Schnitzel, skysauce, pommes saute, ærter og wienerdreng.....................................................................................................................................................................................................................Kr. 318,-
​- Confiteret svinebryst af dansk gris, sprøde flæskesvær, torvets grønt, sprøde kartoffelkroketter, æbleglace med friske æbler.......................................................................................................Kr. 328,-
​- Dagens pandestegte fisk med lardo, kartoffelmos, sauce beurre blanc, marineret grillet kål og torvets grønt..................................................................................................................................Kr. 358,-
​- ​Confiteret knoldselleri serveret med sprøde selleriblade, blegselleri crudite, sylt, legeret brunet smørsauce med hybenrose og sprøde kartoffelbåde..............................................................Kr. 338,-

​Desserter
​-Mørk chokolademousse med amarena kirsebær, lemon curd, tuile og solbær sorbet..........................................................................................................................................................................Kr. 128,-
​- Vanilje panna cotta med hvid chokolade, broken gel på citron, sprød marengs og vaniljeis................................................................................................................................................................Kr. 118,-
​- Belgiske vafler, coulis, marinerede bær, varm karamelsauce og vaniljeis..............................................................................................................................................................................................Kr. 118,-


​Steak

​- 250 g. steak af filet med fedtkant......................................................Kr. 388,-
​- 350 g. Ribeye steak.............................................................................Kr. 418,-
​- 200 g. oksemørbrad...........................................................................Kr. 438,-

​Til alle steaks medfølger der en skål salat med dressing

​Vælg kartoffel:

​- Hjemmelavede grovfritter
​- Farmer fritter
​- Bagt kartoffel med kryddersmør

​Vælg sauce:
​- Pebersauce
​- Whiskeysauce
​- Bearnaisesauce

​Klik her for mere info

Åbningstider receptionen

Mandag - fredag​:

7.00 - 21:00

Lørdag:

8.00 - 21:00

Søn- og helligdage:

8.00 - 19:00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Nytår ud af huset
Skal vi sørge for nytårsmaden for dig? Se vores lækre menuer og vælg den, du bedst kan lide. Husk at bestille inden søndag d. 29/12 kl. 12:00. Der betales ved afhentning, som er mellem kl. 12:00-14:00 d. 31/12 2024.
Læs hele nyheden
Juletilbud: Juleophold i december
Lad op til julens strabadser med en overnatning i december til kl. 1250,- for 2 personer med morgenbuffet og få en GRATIS 2 retters menu (forret og hovedret) efter kokkens valg i restauranten.
Læs hele nyheden
Juleand ud af huset
Når vi sætter os ved et veldækket bord juleaften, vil den traditionelle hovedret bestå af and. I hvert fald hos de fleste. I dag er and nemlig den mest populære spise juleaften, imens flæskestegen indtager en flot andenplads. Men sådan har det ikke altid været. I de rigtig gamle dage hvor julen altid er hvid og snéen ligger i driver, går anden under betegnelsen – fattigmandsgås. Gåsen er den ypperligste spise blandt det bedre borgerskab, hvor tjenestefolkene også skal smage, at det er jul. Her er der mange munde at mætte. I dag som dengang er gåsen imidlertid en alt for stor mundfuld i de mange små familier rundt om i landet. Den er tilmed også dyr. I tiden omkring 2. Verdenskrig får andestegen derfor en velfortjent hovedrolle på det danske julebord. Gør det nemt for dig selv - Skynd dig at bestille på 97 73 18 99
Læs hele nyheden

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev

CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger