Køb gavekort
Booking
Køb billetter
Nyhedsbrev
+45 97 73 18 99
Kl. 17:30-21:00 Forretter - Kold røget laks trancheres ved bordet, sauce verte, urtesalat, dild dressing og æblekompot...............................................................................................................................................................Kr. 128,- - Hønse ballotine, hønse glace, ristede hasselnødder, sprøde marinerede rodfrugts crudite, hønseskind og friske urter...................................................................................................................Kr. 128,- - Dagens cremet suppe serveret med sprødt og urter................................................................................................................................................................................................................................Kr. 118,- Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør Hovedretter - Schnitzel, skysauce, pommes saute, ærter og wienerdreng.....................................................................................................................................................................................................................Kr. 318,- - Peberbøf af 250 g. oksemørbrad flamberet ved bordet, hjemmelavede grove fritter, pebersauce samt dagens grønt (min 2 personer)......................................................................Pr. person kr. 448,- - Sprødstegt fisk på brød, stuvning af kartofler, porrer, blandet grønt, fedtegrever, sprødt samt friske urter.......................................................................................................................................Kr. 358,- - Beouf stroganoff af oksemørbrad, cremet kartoffelmos, paprika sauce med champignon og bacon..................................................................................................................................................Kr. 328,- - Variation af beder, senneps honning vinegrette, brunet kartoffel mayo, ristede valnødder, sprød urtesalat og sprøde grovfritter..................................................................................................Kr. 338,- Desserter - Omelet surprise, appelsin, brownie parfait, marengs flamberet i cointreau ved bordet......................................................................................................................................................................Kr. 138,- - Chokolade fondant, solbær sorbet, bær coulis og sprød tuille...............................................................................................................................................................................................................Kr. 128,- - Bagt æble med kanel mazarin, mazarin/nougat is og karamel tuille......................................................................................................................................................................................................Kr. 118,- Steak - 250 g. steak af filet med fedtkant......................................................Kr. 388,- - 350 g. Ribeye steak.............................................................................Kr. 418,- - 200 g. oksemørbrad...........................................................................Kr. 438,- Til alle steaks medfølger dagens friske grønt fra grønthandleren Vælg kartoffel: - Hjemmelavede grovfritter - Farmer fritter - Bagt kartoffel med kryddersmør Vælg sauce: - Pebersauce - Whiskeysauce - Bearnaisesauce Klik her for mere info
Åbningstider receptionen
Mandag - fredag:
7.00 - 21:00
Lørdag:
8.00 - 21:00
Søn- og helligdage:
8.00 - 19:00
*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.
Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00
ÅBNINGSTIDER KØKKENET
Mandag - Søndag:
12.00 - 21.00
Nyheder fra pinenhus
Her ligger vi
Hotel Pinenhus ApS
Pinen 3, Glyngøre
7870 Roslev
CVR: 33375972
Kontakt os
Tlf.: +45 97 73 18 99
E-mail: pin@pinenhus.dk
Kent Bak: kb@pinenhus.dk
Henvisninger