Køb gavekort
Booking
Køb billetter
Nyhedsbrev
+45 97 73 18 99
Kl. 17:30-21:00 Forretter - Stegte fiskekæber serveret med brunet smør, confiteret and, tørret æggeblomme og sprød crudite og urter...................................................................................................................................Kr. 128,- - Rilette de canard, svampetrøffel mayo, honningristede valnødder, cornichoner, syltede bøgehatte, friske æbler og urtesalat........................................................................................................Kr. 148,- - Dagens cremet suppe serveret med sprøde chips og urter.....................................................................................................................................................................................................................Kr. 118,- Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør Hovedretter - Schnitzel, skysauce, pommes saute, ærter og wienerdreng.....................................................................................................................................................................................................................Kr. 318,- - Confiteret svinebryst af dansk gris, sprøde flæskesvær, torvets grønt, sprøde kartoffelkroketter, æbleglace med friske æbler.......................................................................................................Kr. 328,- - Dagens pandestegte fisk med lardo, kartoffelmos, sauce beurre blanc, marineret grillet kål og torvets grønt..................................................................................................................................Kr. 358,- - Confiteret knoldselleri serveret med sprøde selleriblade, blegselleri crudite, sylt, legeret brunet smørsauce med hybenrose og sprøde kartoffelbåde..............................................................Kr. 338,- Desserter -Mørk chokolademousse med amarena kirsebær, lemon curd, tuile og solbær sorbet..........................................................................................................................................................................Kr. 128,- - Vanilje panna cotta med hvid chokolade, broken gel på citron, sprød marengs og vaniljeis................................................................................................................................................................Kr. 118,- - Belgiske vafler, coulis, marinerede bær, varm karamelsauce og vaniljeis..............................................................................................................................................................................................Kr. 118,- Steak - 250 g. steak af filet med fedtkant......................................................Kr. 388,- - 350 g. Ribeye steak.............................................................................Kr. 418,- - 200 g. oksemørbrad...........................................................................Kr. 438,- Til alle steaks medfølger der en skål salat med dressing Vælg kartoffel: - Hjemmelavede grovfritter - Farmer fritter - Bagt kartoffel med kryddersmør Vælg sauce: - Pebersauce - Whiskeysauce - Bearnaisesauce Klik her for mere info
Åbningstider receptionen
Mandag - fredag:
7.00 - 21:00
Lørdag:
8.00 - 21:00
Søn- og helligdage:
8.00 - 19:00
*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.
Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00
ÅBNINGSTIDER KØKKENET
Mandag - Søndag:
12.00 - 21.00
Nyheder fra pinenhus
Her ligger vi
Hotel Pinenhus ApS
Pinen 3, Glyngøre
7870 Roslev
CVR: 33375972
Kontakt os
Tlf.: +45 97 73 18 99
E-mail: pin@pinenhus.dk
Kent Bak: kb@pinenhus.dk
Henvisninger