Menukort - Aften​

Kl. 17:30-21:00

​Forretter
​- Kold røget laks trancheres ved bordet, sauce verte, urtesalat, dild dressing og æblekompot...............................................................................................................................................................Kr. 128,-
​- Hønse ballotine, hønse glace, ristede hasselnødder, sprøde marinerede rodfrugts crudite, hønseskind og friske urter...................................................................................................................Kr. 128,-
​- Dagens cremet suppe serveret med sprødt og urter................................................................................................................................................................................................................................Kr. 118,-

​Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør

​Hovedretter
​- Schnitzel, skysauce, pommes saute, ærter og wienerdreng.....................................................................................................................................................................................................................Kr. 318,-
​- Peberbøf af 250 g. oksemørbrad flamberet ved bordet, hjemmelavede grove fritter, pebersauce samt dagens grønt (min 2 personer)......................................................................Pr. person kr. 448,-
​- Sprødstegt fisk på brød, stuvning af kartofler, porrer, blandet grønt, fedtegrever, sprødt samt friske urter.......................................................................................................................................Kr. 358,-
​- ​Beouf stroganoff af oksemørbrad, cremet kartoffelmos, paprika sauce med champignon og bacon..................................................................................................................................................Kr. 328,-
​- Variation af beder, senneps honning vinegrette, brunet kartoffel mayo, ristede valnødder, sprød urtesalat og sprøde grovfritter..................................................................................................Kr. 338,-

​Desserter
​- Omelet surprise, appelsin, brownie parfait, marengs flamberet i cointreau ved bordet......................................................................................................................................................................Kr. 138,-
​- Chokolade fondant, solbær sorbet, bær coulis og sprød tuille...............................................................................................................................................................................................................Kr. 128,-
​- Bagt æble med kanel mazarin, mazarin/nougat is og karamel tuille......................................................................................................................................................................................................Kr. 118,-


​Steak

​- 250 g. steak af filet med fedtkant......................................................Kr. 388,-
​- 350 g. Ribeye steak.............................................................................Kr. 418,-
​- 200 g. oksemørbrad...........................................................................Kr. 438,-

​Til alle steaks medfølger dagens friske grønt fra grønthandleren

​Vælg kartoffel:

​- Hjemmelavede grovfritter
​- Farmer fritter
​- Bagt kartoffel med kryddersmør

​Vælg sauce:
​- Pebersauce
​- Whiskeysauce
​- Bearnaisesauce

​Klik her for mere info

Åbningstider receptionen

Mandag - fredag​:

7.00 - 21:00

Lørdag:

8.00 - 21:00

Søn- og helligdage:

8.00 - 19:00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Det sker i Marts
Klik her for at se tilbud i marts
Læs hele nyheden
Så nærmer påsken sig
Har du reserveret bord til vores lækre påskebuffet?
Læs hele nyheden
80´er tirsdage i januar, februar og marts
Kan du huske de klassiske retter fra 80´erne? Tag med på en rejse tilbage i tiden. Skynd dig at reservere bord i restauranten på 97 73 18 99
Læs hele nyheden

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev

CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger