​SELSKABSLOKALER​

Er du på udkig efter selskabslokaler? Så er du kommet til det rette sted. Hos Hotel Pinenhus ApS kan du leje lokaler til fest – for eksempel bryllupper, konfirmationer, guldbryllupper, barnedåb, fødselsdage og meget mere. Vores lokaler er ideelle for dig, der ønsker at leje noget i nærheden af Fur, Nykøbing Mors eller Skive.

Vores hotel og konferencecenter ligger placeret midt i en skøn natur og emmer af en rolig atmosfære. Det giver anledning til større frihed med mulighed for at nyde den friske luft og de skønne omgivelser, hvis du lejer festlokaler hos os.

Ved leje af lokaler til fest hjælper vi dig med at finde det helt rette. Derudover har du også mulighed for at få en samlet pakke med både mad, blomster, service og tilbehør alt efter dine ønsker.

Ved leje af lokaler til større selskaber kan vi blandt andet tilbyde følgende services:

  • Menu
  • Vine
  • Kaffe
  • Blomster
  • Natmad
  • Musik
  • Bordplan​

Hvad koster det at leje festlokaler?

Vores priser på udlejning af selskabslokaler afhænger af lokalet samt services eller den samlede pakke, du ønsker at tilkøbe. Vi afregner altid en pris for festen på selve dagen eller efter en forudgående aftale. Hos os kan du være sikker på at få en billig pris, hvis du for eksempel køber vores samlede pakke.

Vi har nemlig sørget for at lave et ekstra godt tilbud, hvor du kan få flere services til en samlet pris. I tilfælde hvor det er nødvendigt at rette i de aftalte kuverter, kan vi gøre det op til tre dage inden festen.

Hold dit bryllup, konfirmation eller noget helt tredje i hyggelige rammer hos Hotel Pinenhus ApS. Vi hjælper dig med planlægning, så du kan få den fest, du drømmer om. Vi kan derudover tilbyde overnatning på vores smukke hotel. 

Mangler du informationer om selskabslokaler? Kontakt os her

Har du yderligere spørgsmål til selskabslokaler, eller ønsker du blot at lave en aftale? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. For os er det vigtigt, at vi imødekommer dine behov og specielle ønsker til planlægningen.

Kontakt os på telefon 97 73 18 99, eller skriv til vores e-mail på pin@pinenhus.dk.​

Åbningstider receptionen

Mandag - fredag​:

7.00 - 21:00

Lørdag:

8.00 - 21:00

Søn- og helligdage:

8.00 - 19:00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Fredagsben i juni, juli og august
Husk at bestille bord dagen før
Læs hele nyheden
Ophold med udflugt
NYT - NYT - NYT
Læs hele nyheden
Vilde søndage i juni
Husk at bestille bord dagen før
Læs hele nyheden

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev

CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger